Om os

CONNECTPEOPLE

Connectpeople ApS blev stiftet i 2009 og er ejet af CEO / Headhunter Maria Møller Simonsen, der har en bred baggrund indenfor HR, rådgivning, jura, coaching, ledelse, salg og forretningsudvikling – herunder i større konsulentvirksomheder i årene 1995-2000 hos Access Personel A/S som HR Business Consultant. Efterfølgende som HR Development Manager hos et tysk ejet firma, der blev opkøbt af Adecco i 2002 og fungerede herefter som HR Manager i Parken hos et teleselskab.

Fra 2004-2009 opbyggede og drev Maria Møller Simonsen et datterselskab /rekrutteringsvirksomhed hos Accounthouse, som blev opkøbt af Norges største rekrutterings-, IT- og outsourcingfirma Amesto Group A/S i 2008.

Etik

Vores etiske synspunkt er baseret på diskretion i forhold til vores kunder og kandidater.

Vi efterlever Datatilsynets retningslinjer for opbevaring af kandidatdata i form af alle personfølsomme oplysninger. Derudover garanterer vi, at fortrolige data ikke videresendes til anden part, medmindre vi har tilsagn til dette. Kundedata opbevares ligeledes med fuld diskretion, og følsomme virksomhedsinformationer behandles under fuld fortrolighed. Diskretion, fortrolighed og tillid er nøgleord for CONNECTPEOPLE, og dette skal afspejles i vores kommunikation udadtil.

Mission, vision og værdier

CONNECTPEOPLE´s mission er at være en pålidelig og kvalitetsorienteret samarbejdspartner/headhunter i.h.t. search og rekrutteringsopgaver.

Hos os tæller erfaring, og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces. Vi arbejder seriøst, professionelt og målrettet mod at formidle de rette ressourcer til den enkelte opgave ved altid at anvende de rette kanaler.

Vi har indsigten, metoderne og netværket, der skal til for at løse opgaven, hvor gensidig tillid, fortrolighed, ærlighed og respekt er afgørende for succes og udvikling i alle relationer.

Fortrolighedspolitik

  • Denne datapolitik forklarer, hvad vi foretager os med dine personlige oplysninger, hvad enten vi er i gang med at hjælpe dig med at finde job, fortsætte vores forhold med dig, efter vi har fundet dig en stilling, tilbyde dig en serviceydelse, benytte os af din tjeneste, bruge dine oplysninger til at bede om din hjælp i forbindelse med en af vores kandidater, eller du besøger vores website.
  • Den beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og behandler dine personlige oplysninger samt hvordan vi overholder vores juridiske forpligtelser overfor dig i forbindelse med dette. Din anonymitet er vigtig for os, og vi forpligter os til at beskytte og værne om dine datarettigheder.
  • Denne datapolitik gælder for personlige oplysninger tilhørende brugerne af vores website, kandidater, kunder, leverandører og andre personer, som vi eventuelt kontakter for, at finde ud af mere om vores kandidater eller hvem de angiver som en person, der kan kontaktes i nødstilfælde.
  • Hvis du er utilfreds med noget i vores datapolitik, kan du muligvis have juridiske rettigheder, og vi har også beskrevet disse, hvor det er relevant.

Læs mere