Om os

CONNECTPEOPLE

Connectpeople ApS blev stiftet i 2009 og er ejet af CEO / Headhunter Maria Møller Simonsen, der har en bred baggrund indenfor HR, rådgivning, jura, coaching, ledelse, salg og forretningsudvikling. Herunder i større konsulentvirksomheder i årene 1995-2000 hos Access Personel A/S som HR Business Consultant. Efterfølgende som HR Development Manager hos et tysk ejet firma der blev opkøbt af Adecco i 2002 og fungerede herefter som HR Manager i Parken hos etteleselskab. 

Fra 2004-2009 opbyggede og drev Maria Møller Simonsen et datterselskab /rekrutterings- virksomhed hos Accounthouse som blev opkøbt af Norges største rekrutterings-, IT- og outsourcingsfirma Amesto Group A/S i 2009.

     Etik

Vores etiske synspunkt er baseret på diskretion i forhold til vores kunder og kandidater.

Vi efterlever Datatilsynets retningslinjer for opbevaring af kandidatdata i form af alle personfølsomme oplysninger. Derudover garanterer vi, at fortrolige data ikke videresendes til anden part, medmindre vi har tilsagn til dette. Kundedata opbevares ligeledes med fuld diskretion og følsomme virksomhedsinformationer behandles under fuld fortrolighed. Diskretion, fortrolighed og tillid er nøgleord for CONNECTPEOPLE, og dette skal afspejles i vores kommunikation udadtil.

Mission, vision og værdier

CONNECTPEOPLE´s mission er at være en pålidelig og kvalitetsorienteret samarbejdspartner/headhunter i.h.t. search og rekrutteringsopgaver.

Hos os tæller erfaring og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces. Vi arbejder seriøst, professionelt og målrettet mod at formidle de rette ressourcer til den enkelte opgave ved altid at anvende de rette kanaler.

Vi har indsigten, metoderne og netværket, der skal til for at løse opgaven, hvor gensidig tillid, fortrolighed, ærlighed og respekt er afgørende for succes og udvikling i alle relationer.