Din HR Business Partner

Få fleksibel og effektiv rådgivning til HR- og ledelsesopgaver. Vi tilbyder juridisk bistand jvf. funktionærlovens bestemmelser og adgang til standardkontrakter, onboarding, MUS, executive coaching, opsigelser, outplacement, kurser, APV, ledelsesudvikling, test m.m.

Kontakt os og hør mere om mulighederne, der matcher jeres behov. 

Konsulentydelser

Outplacement

Giv ansatte mulighed for et forløb, hvor de kommer godt videre i deres arbejdsliv efter en fyring. Hjælp til karrierevej, krisehjælp, afklaring af kompetencer og jobansøgninger.

Konflikthåndtering og –mægling

Håndter konflikter og genskab dialog. Konflikter kan ikke undgås, men de kan løses.

Profiler – adfærd- og personlighedstest

Test til rekruttering, udvikling af teams eller ledere. Tilbud om test og verifikation eller rådgivning om valg af test.

Kompetenceafklaring

Få testet hvad medarbejdere kan, få lavet et benchmark eller test ansøgeres evner. Vi udbyder CEB Globals store udvalg af værktøjer til test og afklaring af kompetencer.

Medarbejderudviklingssamtaler

Gå ikke på automatpilot med MUS. Få en klar proces og få koblet udvikling, ledelse og strategi sammen. God MUS er direkte koblet til arbejdsglæde, trivsel og virksomhedens evne til at fastholde ansatte.

Coaching

Executive Coaching til ledere, udvikling af ansatte eller afklaring af karriere. Coaching sætter fokus på løsninger,  muligheder og resurser, så du er klar til at handle.

Ledertræning og –udvikling

Ledelse kan læres, testes og trænes. Få et tilbud om et uddannelses- og udviklingsforløb for ledere. Indeholder undervisning, coaching og netværk.

Tag kontakt til os for at få skræddersyet en løsning specielt til din virksomhed.